CENTA Power Transmission

Carrière

Vacature Application Engineer

Word jij onze nieuwe collega?

GEZOCHT Application Engineer

Ter uitbreiding van ons nog altijd groeiend CENTA Nederland team, zijn we op zoek naar een Application Engineer. De functie van Application Engineer geeft je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en toekomstmogelijkheden! Werkend vanuit ons kantoor in Stellendam is gebruikelijk, maar na een gedegen inwerkperiode kunnen we je ook de mogelijkheid tot thuiswerken bieden.

 

Als Application Engineer ben je o.a. verantwoordelijk voor:

• het inventariseren van wensen van zowel nieuwe als bestaande klanten en deze vertalen naar technische oplossingen.
• het maken van technische berekeningen en technische tekeningen.
• het beoordelen van technische berekeningen en technische tekeningen.
• het beoordelen van ontvangen opdrachten o.b.v. techniek, prijs, volledigheid etc.
• het correct vastleggen van technische documentatie/informatie in CRM pakket.
• het hebben van gedegen kennis van de eigen producten en hun USP’s, maar zeker ook het bijhouden en verbeteren van de professionele en technische kennis door o.a. het onderhouden van een persoonlijk netwerk, bezoeken van beurzen, lezen van vakbladen en/of volgen van relevante trainingen of workshops.

Functie-eisen:

• Hbo werk- en denk niveau in de richting Werktuigbouwkunde
• Ervaring met AutoCAD en Inventor (of vergelijkbaar)
• Beheersing Engelse taal, Duits is een pré.

CENTA Nederland B.V. staat voor het ontwikkelen, produceren en verkopen van technisch hoogwaardige innovatieve producten met een uitstekende service graad. Door continue innovatie van onze producten, persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en optimalisatie van de bedrijfsprocessen streven wij naar de sterke positie als marktleider en boven alles het overtreffen van de wensen van de klant en overige stakeholders

Bij deze uitdagende functie van Application Engineer hoort een prima pakket arbeidsvoorwaarden: uitzicht op een vast contract, marktconform salaris, 28 vakantiedagen, pensioenregeling, groeimogelijkheden.

Is je interesse gewekt en lijkt deze functie jou op het lijf geschreven, aarzel dan niet en schrijf een sollicitatiebrief naar hrm@centanederland.nl t.a.v. Saskia Melissant of bel voor meer informatie naar 0187-491995.


Je bent van harte welkom!

 

Leading by innovation
Rexnord Home CENTA Home


 

Application Engineer, CENTA, CENTRA, CENTER, ZENTA, ZENTRA, ZENTER, Antrieb, Antriebe, Antriebstechnik, Antriebssysteme, Antriebselemente, Kupplung, Kupplungen, Kirschey, Kirshey, Kirshy, Kirschei, Kirschkey, Krischei, Krischey, GmbH, Lovejoy, Miki, power transmission, power transmissions, Haan, Hahn, 42781, 5657, D-42781, D-5657, W-5657, Germany, Deutschland, BRD, FRG, West-Germany,

CENTA
Power Transmission

CENTA Netherlands