CENTA Power Transmission

Firma

Danske Hospitals Klovne
I 2019 støtter vi Danske Hospitals Klovne

Selskabsprofil
 

DEN INTERNATIONALE CENTA GRUPPE

Den internationale CENTA gruppe har siden 1970 engageret sig i at løse komplekse opgaver indenfor drivtog og torsionsvibrationer. På grund af sine mange nyskabelser er selskabet i dag blandt verdens førende producenter af fleksible koblinger og drivaksler til industri- og marineapplikationer samt til elproduktion.

De 20 typer af fleksible koblinger og drivaksler som arbejder i området fra 10 Nm til 650 kNm er allerede taget i brug i mere end 16 millioner applikationer. Årtiers erfaring og et tæt samarbejde med anerkendte motorfabrikanter har bidraget væsentligt til denne succes.

PRODUKTER OG SERVICEYDELSER

Uanset om det gælder beregning på enkle applikationer eller komplekse systemer: 20 serier af fleksible koblinger, drivaksler og supplerende produkter med flere variationer tilbyder optimale og kompromisløse løsninger til industri-, marine-og elproduktion applikationer, som er billige, pålidelige og teknisk avancerede. De fleksible koblinger dækker momentområdet fra 10 Nm til ikke mindre end 650.000 Nm. Med lineære såvel som progressive egenskaber, strækker deres torsionsfleksibilitet sig fra meget stiv til meget fleksibel. Vores ingeniører ser frem til at støtte dig med omfattende FEM analyser og detaljerede beregninger af torsionsvibrationer i dit valg af den mest hensigtsmæssige kobling eller drivaksel.

WORLDWIDE KOMPETENCE

CENTA er repræsenteret over hele verden med 10 datterselskaber og 27 agenturer og fortsætter med at ekspandere. For vores kunder betyder dette kompetent rådgivning fra eksperter verden over, lokale lagre og hurtig levering af reservedele.

Ud over intern software og CAD-systemer, har CENTA 10 testbænke til rådighed til forskellige opgaver og formål, og der kan testes med drejningsmomenter op til 750 kNm. Alle parametre for at vælge en kobling kan fastsættes i de interne testfaciliteter - ved træthedstest for at fastslå levetid og operationel stabilitet af et produkt samt særlige test for nyudviklede produkter.

HØJESTE KVALITETSSTANDARDER

I mere end 20 år har CENTA bevaret et tæt og tillidsfuldt samarbejde med flere klassifikationsselskaber. I 1990, blev virksomhedens kvalitetsstyringssystem første gang godkendt i henhold til DIN ISO 9001. Siden da er alle efterfølgende revisioner bestået med succes. Flere internationale klassifikationsselskaber har allerede givet CENTA myndighed til at stemple deres typegodkendte seriekoblinger selv. CENTA har i dag 65 godkendte typer.

Desuden viser CENTA sit engagement overfor ISO 14001. Alle miljølove og regler samt yderligere anbefalinger er opfyldt og fuldt integreret i virksomhedens beslutningsprocesser og implementeringsstrukturer.
 

Leading by innovation
Rexnord Home CENTA Home
CENTA Nordic - Danmark

A.C. Illums Vej 5
DK-8600 Silkeborg
 

+45 86804033 Phone
centa@centa.dk
www.centa.dk
elastische Kupplung, Kupplung, flexible Kupplung, hochelastische Kupplung, Kupplungen, CENTA, CENTRA, CENTER, ZENTA, ZENTRA, ZENTER, Antrieb, Antriebe, Antriebstechnik, Antriebssysteme, Antriebselemente, Kupplung, Kupplungen, Kirschey, Kirshey, Kirshy, Kirschei, Kirschkey, Krischei, Krischey, GmbH, Lovejoy, Miki, power transmission, power transmissions, Haan, Hahn, 42781, 5657, D-42781, D-5657, W-5657, Germany, Deutschland, BRD, FRG, West-Germany,

CENTA
Power Transmission

CENTA Denmark

CENTA Nordic - Danmark

A.C. Illums Vej 5
DK-8600 Silkeborg

+45 86804033 Phone

centa@centa.dk

Koblinger


www.centa.dk